Activitats dirigides

Les activitats dirigides t’ofereixen un gran ventall de possibilitats, ja que hem pensat en tots els públics. Podràs fer treball cardiovascular, treball muscular o cuidar el teu cos amb les activitats més suaus com el pilates o el ioga.

Joves i adults

Cardio

 1. Play-Zumba

  Play-Zumba

  Consisteix en la pràctica de ritmes llatins al mateix temps que es practica exercici físic. Són un conjunt de ritmes aeròbics o coreografies senzilles amb diferents gèneres musicals principalment inspirats amb la música llatina i també amb una mescla de música internacional. A través d’aquesta activitat dirigida podràs millorar el teu sistema cardiovascular, cremar calories tot ballant i també augmentar la coordinació.

 2. Play-Bike

  Playbike

  Més conegut popularment com Spinning. Es tracta d’una sessió d’exercici aeròbic i de cames que es practica en bicicletes estàtiques tot seguint el ritme de la música. Tenint en compte que les bicicletes tenen diferents nivells de tensió, de temps i de resistència, es considera una activitat adaptable a qualsevol edat i en funció dels objectius de cadascú. A través del Play- Bike podràs ajudar a baixar de pes sense perdre massa muscular, millorar la musculatura dels glutis i de les cames i enfortir els ossos fent-los més resistents.

 3. Aquagim

  Aquagim

  Aquesta pràctica es duu a terme dins l’aigua, i és molt completa ja que aprofita tots els beneficis relacionats amb l’exercici a l’aigua per tal de millorar la condició física. Juntament amb la natació, l’Aquagim posseeix un efecte terapèutic i anti-estrés, ajudant així a millorar l’estat mental i físic. A través d’aquesta pràctica esportiva podràs millorar la condició cardiorespiratòria, la flexibilitat, la coordinació global i corregir males posicions.

 4. Hiit

  Activitat hiit

  Consisteix en un treball per intervals d’alta intensitat que dura aproximadament uns 30 minuts i combina moments d’explosivitat i màxima demanda cardiorespiratòria amb espais de temps en el que es baixa dràsticament la intensitat. És un entrenament cardiovascular que afavoreix la tonificació del cos i l’enfortiment dels músculs, al mateix temps que ajuda a cremar greixos i ajuda a millorar la quantitat màxima d’oxigen (VO2 màx.)

 5. Kick-boxing

  El kick-boxing  és un esport de combat japonès en el qual es barregen les tècniques de la boxa amb les d’algunes arts marcials com el karate i el muay thai. En aquesta modalitat no hi ha cops amb el colze o el genoll, que generalment no són permesos, sent així similar a la boxa tailandesa moderna o thai boxing. Destaca per la resistència física, la contundència i l’aguant dels cops dels seus practicants. Actualment és un dels sistemes preferits i de més divulgació en el desenvolupament de la lluita de peu.

 6. Top Step

  Top step

  Activitat dirigida amb suport musical, que consta de dues parts; una primera part de coreografia cardiovascular on es treballa la coordinació i el ritme i l’altra, constituïda per un conjunt d’exercicis on es treballa el to muscular i el cardio tot utilitzant un step.

 7. Step

  Sessió cardiovascular coreografiada amb base musical que es desenvolupa amb la utilització d’un step. En aquesta activitat es treballa el cardio però també la coordinació i el ritme.

 8. Combat

  Combat

  Consisteix en un programa d’exercicis cardiovasculars que es duen a terme en grup i l’objectiu principal és la realització de moviments de diferents arts marcials com per exemple el Taekwondo, Karate, entre d’altres, a través de coreografies amb música en la qual s’exerciten els braços, les espatlles, les cames, etc. Es una activitat on podràs millorar la teva flexibilitat, la coordinació i potenciar la teva resistència cardiovascular i la teva força.

Tonificació

 1. TRX

  Trx activitat

  És un sistema d’entrenament basat en la realització d’exercicis en suspensió en el qual les mans o els peus es troben en suspensió sostinguts en un punt d’ancoratge mentre que l’altra part del cos està recolzada al terra. Es realitzen moviments tot utilitzant el pes del propi cos i d’aquesta manera es treballa tota la musculatura corporal. Tanmateix, el TRX et permet exercitar i entrenar totes les parts del cos, ajuda a millorar la mobilitat i la flexibilitat i afavoreix a la disminució de patir lesions.

 2. Tonificació

  Tono activitat
  Consisteix en una activitat de tonificació molt progressiva en la qual s’intenta duu els músculs dels braços i de les cames fins a la fatiga, tot combinant-ho amb exercicis de tracció per tal d’ajudar a intensificar el treball.

 3. GAC

  Gac activitat

  Activitat dirigida que es basa en la realització d’exercicis d’intensitat baixa /mitjana on es combina el treball cardiovascular i la tonificació en general i específica de glutis, abdomen i cames. Fent GAC milloraràs la mobilitat articular afavorint així a una millora de la condició física, afavoriràs la millora de l’actitud postural i augmentaràs la força i la resistència muscular.

 4. ABD

  Abdominals Gimnàs Playsports

  Abdominals. aquesta classe de 15 minuts et servirà per completar el teu entrenament, ja que els abdominals sempre són els músculs que oblidem. Durant un quart d’hora treballarem la zona abdominal mitjançant diferents exercicis: taules, exercicis de pilates, hipopressius, etc.

 5. Fitball

  Fitball activitat
  Es tracta d’un programa terapèutic de baix impacte físic que es basa en l’exercici corporal a través d’una esfera gegant. És una sessió idònia per a la rehabilitació de lesions i ajuda a millorar l’entrenament físic de totes aquelles persones vinculades en el món del fitness i/o de l’activitat esportiva.

Cos i ment

 1. Core

  Core activitat

  És una mescla de Pilates, Ioga i Tai Chi on, amb una base musical, es van treballant diferents capacitats físiques, sempre de forma dirigida per l’instructor i on cada sessió finalitza amb un treball de meditació. El Core no és una classe exclusivament de relaxació ni d’estiraments, sinó una càrrega de treball de força muscular bastant intensa, sobretot per la part de la zona mitja del nostre cos, on combinant les tres diferents modalitats de cos i ment s’aconsegueix un estat de benestar físic i mental.

 2. Pilates

  Pilates activitat

  El Pilates és un sistema d’entrenament físic i mental que uneix el dinamisme i la força muscular amb el control mental, la respiració i la relaxació. Realitzant aquesta activitat habitualment afavoriràs el teu benestar emocional i físic, milloraràs la flexibilitat i la musculatura abdominal.

 3. Ioga

  Ioga activitat

  És una sessió on es duen a terme exercicis estàtics i dinàmics mitjançant una respiració profunda i una bona concentració per tal d’afavorir l’equilibri del cos, l’energia i la ment.

 4. Chi-Kung

  El Chi Kung o Qi Gong és una teràpia medicinal d’origen xinès basada en el control de la respiració. Ajuda a eliminar les tensions i l’estrès, sent un autèntic cabal de pau que aporta salut i vitalitat. Sustenten els seus principis en la importància de canalitzar de forma adequada l’energia vital (Qi) a través dels diferents meridians que recorren el nostre cos. Segons aquests principis, el bon estat de la salut de cada un dependrà de la nostra capacitat per aconseguir el correcte equilibri entre la ment i el cos; i aquest benestar s’aconsegueix, principalment, a través de la meditació i del control de la respiració.

Minis & Kids

De 5 a 17 anys

 1. Zumba mini

  Minis zumba

  Sessió dirigida apta per a nens/es d’entre 5-8 anys, en la qual es ballen diferents estils de música principalment llatina i internacional. Els més petits, a través d’aquesta activitat poden descobrir el sentit del ritme amb el seu cos.

 2. Dance Kids

  Activitat per nens i nenes d’entre 9 i 17 anys. El Dance Kids és una activitats on els joves que vulguin, podran ballar diferents cançons i estils musicals diferents tot realitzant coreografies diverses.

 3. Bike Kids

  Bike kids

  Sessions de treball cardiovascular i de potència de cames combinat amb música per a nens i nenes d’entre 9 I 17 anys. Es tracta d’una activitats idònia per adquirir resistència.

 4. Combat Kids

  Combat kids

  Els joves d’entre 9 I 17 anys poden executar un entrenament cardiovascular a través de la coordinació i del ritme. És una activitat on els moviments que es duen a terme són similars a les arts marcials i s’acompanya d’una base musical.