Activitats dirigides

Les activitats dirigides t’ofereixen un gran ventall de possibilitats, ja que hem pensat en tots els públics. Podràs fer treball cardiovascular, treball muscular o cuidar el teu cos amb les activitats més suaus com el pilates o el ioga.

Joves i adults

Cardio

 1. Play-Zumba

  Play-Zumba

  Consisteix en la pràctica de ritmes llatins al mateix temps que es practica exercici físic. Són un conjunt de ritmes aeròbics o coreografies senzilles amb diferents gèneres musicals principalment inspirats amb la música llatina i també amb una mescla de música internacional. A través d’aquesta activitat dirigida podràs millorar el teu sistema cardiovascular, cremar calories tot ballant i també augmentar la coordinació.

 2. Play-Bike

  Playbike

  Més conegut popularment com Spinning. Es tracta d’una sessió d’exercici aeròbic i de cames que es practica en bicicletes estàtiques tot seguint el ritme de la música. Tenint en compte que les bicicletes tenen diferents nivells de tensió, de temps i de resistència, es considera una activitat adaptable a qualsevol edat i en funció dels objectius de cadascú. A través del Play- Bike podràs ajudar a baixar de pes sense perdre massa muscular, millorar la musculatura dels glutis i de les cames i enfortir els ossos fent-los més resistents.

 3. Aquagim

  Aquagim

  Aquesta pràctica es duu a terme dins l’aigua, i és molt completa ja que aprofita tots els beneficis relacionats amb l’exercici a l’aigua per tal de millorar la condició física. Juntament amb la natació, l’Aquagim posseeix un efecte terapèutic i anti-estrés, ajudant així a millorar l’estat mental i físic. A través d’aquesta pràctica esportiva podràs millorar la condició cardiorespiratòria, la flexibilitat, la coordinació global i corregir males posicions.

 4. Jumping

  jumping adults PlaysportsSessions on es realitza un treball físic sobre d’un matalàs elàstic, realitzant salts al ritme d’una base musical; combinant exercicis aeròbics i variant el ritme i la velocitat.

 5. Strong

  Consisteix en un entrenament d’alta intensitat que combina exercicis de tipus cardiovascular, exercicis pliomètrics i moviments realitzats amb el mateix pes corporal, tot sincronitzat amb la música.

Tonificació

 1. TRX

  Trx activitat

  És un sistema d’entrenament basat en la realització d’exercicis en suspensió en el qual les mans o els peus es troben en suspensió sostinguda en un punt d’ancoratge mentre que l’altra part del cos està recolzada a terra. Es realitzen moviments tot utilitzant el pes del mateix cos i d’aquesta manera es treballa tota la musculatura corporal. Tanmateix, el TRX et permet exercitar i entrenar totes les parts del cos, ajuda a millorar la mobilitat i la flexibilitat i afavoreix a la disminució de patir lesions.

 2. Tonificació

  Tono activitat
  Consisteix en una activitat de tonificació molt progressiva en la qual s’intenta duu els músculs dels braços i de les cames fins a la fatiga, tot combinant-ho amb exercicis de tracció per tal d’ajudar a intensificar el treball.

 3. GAC

  Gac activitat

  Activitat dirigida que es basa en la realització d’exercicis d’intensitat baixa /mitjana on es combina el treball cardiovascular i la tonificació en general i específica de glutis, abdomen i cames. Fent GAC milloraràs la mobilitat articular afavorint així a una millora de la condició física, afavoriràs la millora de l’actitud postural i augmentaràs la força i la resistència muscular.

 4. Hit braços

  És una activitat força de curta durada, però d’alta intensitat, on es concentra tot el treball de força amb els braços.

Cos i ment

 1. Core

  Core activitat

  És una mescla de Pilates, Ioga i Tai Chi on, amb una base musical, es van treballant diferents capacitats físiques, sempre de forma dirigida per l’instructor i on cada sessió finalitza amb un treball de meditació. El Core no és una classe exclusivament de relaxació ni d’estiraments, sinó una càrrega de treball de força muscular bastant intensa, sobretot per la part de la zona mitjana del nostre cos, on combinant les tres diferents modalitats de cos i ment s’aconsegueix un estat de benestar físic i mental.

 2. Pilates

  Pilates activitat

  El Pilates és un sistema d’entrenament físic i mental que uneix el dinamisme i la força muscular amb el control mental, la respiració i la relaxació. Duent a terme aquesta activitat habitualment afavoriràs el teu benestar emocional i físic, milloraràs la flexibilitat i la musculatura abdominal.

 3. Ioga

  Ioga activitat

  És una sessió on es duen a terme exercicis estàtics i dinàmics mitjançant una respiració profunda i una bona concentració per tal d’afavorir l’equilibri del cos, l’energia i la ment.

 4. Hipopressius

  Activitat dirigida per a posar en pràctica els exercicis hipopressius i fer així que formin part de la teva rutina setmanal.

  Per a millorar la força abdominal, la posició corporal, el sòl pelvià, la salut de l’esquena, entre molts altres beneficis.

  En aquestes classes es demana als alumnes que ja tinguin una experiència prèvia en els exercicis.

  No són classes d’aprenentatge.

Minis & Kids

De 5 a 17 anys

 1. Zumba mini

  Minis zumba

  Sessió dirigida apta per a nens/es d’entre 5-8 anys, en la qual es ballen diferents estils de música principalment llatina i internacional. Els més petits, a través d’aquesta activitat poden descobrir el sentit del ritme amb el seu cos.

 2. Mini Jumping i Jumping Kids

  Jumping kids Playsports

  Sessions on es realitza un treball físic sobre d’un matalàs elàstic, realitzant salts al ritme d’una base musical; combinant exercicis aeròbics i variant el ritme i la velocitat.

 3.