Entrenament personal

Entrenador personal?

Què fa un entrenador personal? Com ens pot ajudar? En necessites un?

 1. Optimització

  T’ajuda a optimitzar el temps, ja que normalment en tenim poc i volem que aquest sigui productiu, eficaç, i aprofitar-lo al màxim.

 2. Compromís

  Ens fa tenir un compromís amb “algú” que ens “obligui” a entrenar, aconseguir una disciplina i horaris establerts per seguir la rutina d’entrenament.

 3. Riscos

  L’activitat física comporta una sèrie de riscos i possibilitat de lesionar-nos. L’entrenador personal ens ajudarà a minimitzar aquests riscos seleccionant exercicis adequats i educant el client per una execució tècnica correcta.

 4. Planificació

  Ens ajuda a planificar-nos durant el curs amb major control i ajustament.

 5. Assessorament

  Ens podrà assessorar sobre teràpies alternatives, nutrició, mitjans de recuperació, tècniques d’exercicis, etc. També ajuda a desenvolupar hàbits d’entrenament, actitud i aptituds per dominar els conceptes de volum i intensitat de l’exercici.

 6. Adaptació

  S’adapta al medi facilitant el material per treballar si és necessari i adaptant les tasques proposades a l’entorn, ja sigui al seu domicili, lloc de feina, gimnàs, etc.

 7. Hàbits

  T’ajuda a modificar els hàbits inculcant hàbits de vida saludables (higiene i correcció postural, tant durant l’entrenament com a la vida quotidiana, social, laboral i lúdica) i evitar els factors de risc (alcohol, tabac, desequilibris posturals i activitats físiques).

 8. Suport

  També és un suport motivacional i psicològic.